04 Ocak 2024, Perşembe 82

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Gelişimi Materyal Sergisine Yoğun İlgi

25 Aralık 2023, Pazartesi 20
Üniversitemiz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri tarafından 22 Aralık 2023 Cuma günü “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Gelişimi Materyal Sergisi” düzenlendi.

İş ve Uğraşı Terapisi Öğrencileri - Ergoterapi Süreci Söyleşisi

21 Aralık 2023, Perşembe 24
İş ve uğraşı terapisi öğrencilerine yönelik olarak Ergoterapist Emre Erdoğan tarafından Ergoterapi Süreci Söyleşisi yapılmıştır.

Destek Personellerimize Teşekkür Belgesi

18 Aralık 2023, Pazartesi 55
Meslek Yüksekokulumuz destek hizmetleri personellerinden Hakan ÖZŞEKER ve Fatma ŞEN'e okulumuzda yaptıkları özverili çalışmalarından dolayı Meslek Yükseokulumuz Sekreteri Mustafa Yalçın ÖZKAN tarafından Teşekkür Belgeleri verilmiştir.

12 Aralık 2023, Salı 75
Akademisyenimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

Artvin Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda Özel Gereksinimli Çocuklara Yönelik “Gezgin Hayvanlar Artvin’de Atölye Çalışması” Gerçekleştirildi.

21 Kasım 2023, Salı 102
SHMYO Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri ile birlikte Artvin Özel Eğitim Uygulama Okulu’nda eğitime devam eden özel gereksinimli çocuklara yönelik “Gezgin Hayvanlar Artvin’de Atölye Çalışması” 20 Kasım 2023 tarihinde düzenlendi.

Cumhuriyetimizin 100. Yıl Etkinliği

03 Kasım 2023, Cuma 23
Cumhuriyetimizin 100. Yılında Üniversitemiz Ali Nihat Gökyiğit Botanik Bahçesi’nde Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı öğrencilerinin de katılımıyla fidan dikim etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuza yerleşen 1. sınıf öğrencilerine yönelik uyum programı yapılmıştır.

09 Ekim 2023, Pazartesi 60

Kıymetli Çalışma Arkadaşımız Asiye Işık’ın Bugün Okulumuzda Son Günüydü.

15 Eylül 2023, Cuma 44
Güzel bağlar kurduğumuz, kıymetli çalışma arkadaşımız Asiye Işık’ın bugün okulumuzda son günüydü. Özverisi, emeği ve iyi niyeti için çok teşekkür eder, yeni işinde başarılar dileriz.

31 Ağustos 2023, Perşembe 29