SHMYO Sokak Oyunları ve Müzik Festivali Coşkuyla Yapıldı

15 Haziran 2022, Çarşamba 227

AÇÜ Sağlık Hizmetleri MYO Sokak Oyunları ve Müzik Festivali 13.06.2022 tarihinde AÇÜ Merkez Kampüs Açık Amfide yapıldı. 1. si düzenlenen bu etkinlikte Çin Oyunu, Çuval Yarışı, Sos Oyunu, At Halkaya Kazan, Tahmin Oyunu, Masada Nokta Tutturma, Halat Çekme, Sırt sırta Top Taşıma, Ayakları Bağlama Oyunu, Pinpon Topu Sektirme oyunları oynanarak, sokak oyunları yarışmalarında birinci olan öğrencilere ödüller verildi.
Geçmişte oynanan mahalle oyunlarını tekrar hatırlatmak, sosyal sorumluluk ve yardımlaşma farkındalığını artırmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Covid-19 pandemisi ile birlikte etkin hale gelen dijital çağın eve bağımlı hale getirdiği süreci ortadan kaldırabilmek amaçlandı. Ayrıca sosyal sorumluluk projesi kapsamında Borçka- Düzköy İlkokulu’na kırtasiye ve kitap desteği sağlanacaktır.