Staj Duyurusu

03 Temmuz 2020, Cuma 1038

Son sınıf öğrencileri staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu kabul etmeleri şartıyla stajlarını belirlenen tarih aralığında yapabilirler. Staj yeri bulamayan son sınıf öğrencileri ise stajlarını, ödev- proje şeklinde yaparak belirlenen tarihlerde uzaktan eğitim yoluyla tamamlayabilirler.

NOT:

• Birinci ödev teslim tarihi 10 Temmuz 2020
  • İkinci ödev teslim tarihi ise 20 Temmuz 2020

Öğrenime devam eden ve son sınıf öğrencisi olmayan tüm öğrenciler staj yeri bulmaları ve bütün yasal sorumluluğu kabul etmeleri şartıyla stajlarını belirlenen tarih aralığında 15 iş günü yapabilirler. Belirlenen tarihlerde staj yeri bulamayan öğrenciler ise stajlarını, ödev- proje şeklinde yaparak belirlenen tarihlerde uzaktan eğitim yoluyla tamamlayabilirler. Yaz döneminde 15 günlük stajlarını yapamayan öğrenciler ise bu stajlarını ara dönemde yapabilecekleri gibi bir sonraki yaz döneminde 30 iş günü olarak da yapabilirler.

NOT:

• Ödev teslim tarihi 28 Ağustos 2020

STAJ YAPILABİLECEK TARİHLER

15 İş günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin:

Staj başlangıç tarihi    : 10 Ağustos 2020, Pazartesi

Staj bitiş tarihi             : 28 Ağustos 2020, Cuma

30 İş günü Staj Yapacak Öğrenciler İçin:

Staj başlangıç tarihi    : 10 Ağustos 2020, Pazartesi

Staj bitiş tarihi         : 18 Eylül  2020, Cuma

Staj Başvuru Formu Teslim Tarihi: 29.07.2020 Çarşamba gününe kadar teslim edilmesi gerekmektedir.