Çocuk Gelişimi Programı Öğrencilerinden Anlamlı Etkinlik

10 Mayıs 2019, Cuma 230

Artvin Çoruh Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 1.sınıf öğrencileri engelli çocuklar ile buluştu.

‘’Özel Eğitim’’ ve ‘’Eğitimde Araç-Gereç Geliştirme’’ dersleri kapsamında Öğr. Gör. Nesrin Alınmaz koordinatörlüğünde engelli öğrencilerin gelişimlerini desteklemek amacıyla bir dönem boyunca yapılan materyal çalışmaları Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Okulu öğrencilerine hediye edildi. Çocuk Gelişimi Programı öğrencileri burada özel eğitim gören engelli çocuklarla, hazırladıkları eğitici materyaller eşliğinde oyunlar oynayarak güzel zaman geçirdiler. Artvin Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Eğitmenleri Yüksekokul öğrencilerinin ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ederek bu gibi etkinliklerin devamının engelli öğrencilerin gelişimine daha da katkı sağlayacağını belirttiler.